Reklama

neurofibromatoza

Lada (Po, 23. 4. 2007 - 14:04)

Lenko ten článek mě opravdu zaujal zdrovna čtu knihu od Stanislava Brázdy škola psychotroniky ten přístroj v Bystřici zdřejmě pracuje na stejném principu teda jestly jsem to správně pochopila.
Máme syna 11let s Nf a má to první v rodině a tak si s tím nevíme rady tak pátrám po všem.Jestly se dozvíš něco víc dej vědět.
Pozdravuj ve Zlíně mám tam sestřenici a na Lešné jsem trávila prázdniny jako holka,bylo tam krásně.

lenca (Po, 23. 4. 2007 - 11:04)

fibromy se dají také vyříznou na chirurgii to pojištovna hradí alespon mějo nevím jaky máte skušenosti vy

Jana (Ne, 22. 4. 2007 - 23:04)

Ahoj všichni co tady píšete,byla tady řeč o odstranění fibromů laserem,já jsem to vyzkoušela ,jde to u těch co vystupují nad kůži.Jde to rychle ani to moc nebolí po zhojení taky dobrý ale problém a to dost velký je v ceně zákroku.Například 5*5cm kůže mě vyšlo na 1500Kč docela dost peněz.Laser nehradí pojišťovna.A protože mám
fibromů hodně po celém trupu ze předu i na zádech tak je to celkem finančně nereálné.Musela bych vyhrát.A taky nejde udělat moc velká plocha najednou kvůli popálení od laseru tak mi to řekl lékař.

Lenka (Ne, 22. 4. 2007 - 22:04)

Asi máš Lado na mysli přístroje v regeneračním centru v Bystřici... Ne,zatím jsme to nevyzkoušeli..ale hodně mě to oslovilo...doufám,že i mnohé lidi z této diskuse! Dcera nemá ještě diagnozu zcela potvrzenou, čekáme na výsledek genetiky. Chtěla bych mít v ruce DNA analýzu k ověření výsledků na jejich přístrojích...

Mimochodem, jsme ze Zlínského kraje.

Jsem ráda, že příspěvky mého bratra nepřehlížíte!?!?

Jana (Ne, 22. 4. 2007 - 22:04)

Ahoj Laďko,já bydlím ve Zlíně jestli Vám to teda nebude vadit mužeme si dát na sebe kontakt a domluvit se na setkání.Jinak něco o mě je mi 37 let mám 14letou dceru jsem vdaná aspoň zatím, snad to tak i zústane.Moje emailova adresa je PsenicovaJana"seznam.cz pokud budete chtít budu ráda když se ozvete.Také neznám nikoho s touhle nemocí.

Jarka (Ne, 22. 4. 2007 - 20:04)

Ahoj Ladko, mám také NF, vznikla u mne pravdepodobne mutaci genu, protoze ji nikdo z mych predku nemel a nema. Bohuzel ji po me zdedily obe deti. Jsem z Opavy - muzes mi napsat odkud jsi Ty? Taky bych si rada popovidala.

Lada (Ne, 22. 4. 2007 - 16:04)

Pro Lenku sestru Libora,píšeš že tvá dcera má NF můžeš mi napsat jesti jste už něco podnikly z toho o čem píše Libor a kde?

Ladka (Ne, 22. 4. 2007 - 10:04)

Ahoj Jano,já nevím po kom jsem zdědila tuhle dg, v naší rodině jsem první..trápí mě, ale to asi kažfého z nás. Také bych se ráda setkala s někým,kdo bydlí poblíž mého bydliště nebo alespon v severomoravském kraji a popovídala si.

Jana (So, 21. 4. 2007 - 15:04)

Ahoj Laďko mám stejný názor jako vy.Taky se již několik let potýkám s touhle nemocí.Zdědila jsem ji po svém otci a po mě má dcera.Mám za sebou operaci páteře a další dvě operace které s nemocí souvisí no a odstraňování menších a bolestivých neurofibromů ambulantně.Tak,že bych se ráda setkala s někým koho tahle nemoc trápí.

Libor (So, 21. 4. 2007 - 14:04)

V Praze najdes spoustu alternativnich terapeutu co pouzivaji tu ruskou masu "Oberon". Jak jsem psal jsou to drahe pristroje takze nejde o zadne hracky. Tady v usa tomuto oboru rikaji Radionika, v cesku je to zname pod Psychotronikou.
U techto pristroju neni draha elektronicka krabicka(interfejs) ale software, protoze na nem vetsinou pracuje po nekolik let tym vedcu a lidi co dokazou pracovat s energii aby naucili masinu delat to co umi oni. Samozrejme maji k dispozici kvanta pocientu s ruznyma diagnostikama.
U Oberonu jsem nevidel software tak Ti nemuzu rict jestli se dokaze zamerit treba jenom na genetiku. "Life" to tam ma.
Muzu Ti napsat celou radu podobnych pristroju..stravil jsem na studovani hodne casu.. Core Inergetix, NES Pro, Harmonic Translation System, SCIO,e-Lybra, Scenar,M-TEC Quantec, Mars-III,VEGA Select,LIFE,Mora Super, Bicom 2000 .... atd. Vsechny funguji vice ,ci mene na Biorezonancnim zakladu a vsechny taky v Kvantovem poli(univerzalni energie) se kterou umi pracovat taky napr lidovi lecitele.. vestice, kartarky,proroci apodobni si zase z tohoto pole vytahujou informace.. Proste Kvantove energeticke a informacni pole.
Posledni tri vypsane masiny maji taky v Bystrici tady je odkaz:

http://www.harmonie-regencentrum.cz/program3.htm

ted jejich stranky procitam vic..a nemuzu tomu uverit co oni ti kulisaci vsechno maji....

oni tam maji dalsich pet pristroju ktery kazdy stoji pul milionu!
vetsina z nich umi takove vychytavky jako lecba z vlasoveho, krevniho,slinoveho... vzorku na dalku..dokonce i treba podle fotky.
Presne na tom samem energetickem principu jako lidovi lecitele(nepodvodnici).
Zadej si do vyhledavace na Seznamu nektery z tech pristroju a uvidis ze neco najdes i v Praze.
Cau, Libor

Ozzie (Pá, 20. 4. 2007 - 14:04)

Já se s tebou nechci hádat, sme na stejný lodi. Jen nemám rád agresi. Pižlání i chemošku mám za sebou. Lítost není na místě nejsme žádný chudáci.Nevíš o něčem blíž ku Praze. Bystřici mám v plánu , když už nic jinýho tak aspo? relax.

Libor (Pá, 20. 4. 2007 - 14:04)

Pro Ozzyho.. mozna nectes me prispevky mezi radkama..chci Vas nakopnout at neco delate.
Mam nastudovanych tuny informaci a chci toho vyuzit. Od doktoru pomoc necekejte. Nejsou tomu na vine, ale elity nahore vzdycky potlacovaly informace. Proto Vas budou ozarovat,chemootravovat nebo pizlat se ve Vas skalpelem.
Mas pravdu, snazim se sakramentsky pomoct.
Zkousim agresivni styl protoze vim ze sladouckym litostivym stylem se nikam nepohnete.
Udelejte si vikendovy vylet do Bystrice,hm?
Cau

Ozzie (Pá, 20. 4. 2007 - 07:04)

Nezavírám oči před dobrým nápadem snažíš se pomoct, jen mě ty tvoje úvody přídou docela povýšený. To mě štvalo.

Silenej Medik (St, 18. 4. 2007 - 05:04)

Ja myslel ze se tady tomu rika diskuse..nevypada to tak. tak sem teda hodim zase neco na rozcereni vod.
Ozzy a tobe podobni.. zakryjte si oci a preskocte muj prispevek.
I Ty, individum, ktere objevilo uzasne moznosti internetu - byt agresivni Macho a pritom zustat v anonymite..relativni. Ale modli se aby se tu nekdo trochu vic nezacal zajimat o Tvoje IP ktere dostane na pozadani od admina teto stranky a pak uz o anonymite nebude moc rec.
Chtel jsem ale soupnout do placu odkaz ktery je smerovan hlavne Dane, ktera mi ve svem psani projevila duveru. Samozrejme pokud tohoto vyuzijou taky ostatni, bude to jenom ve Vas prospech.
Mam na mysli Regeneracni centrum Harmonie v Bystrici pod Hostynem. A specificky se jedna o jejich nove pristroje: Oberon (z Ruska) a Life (z USA) . Musim zduraznit ze kazdy v prepoctu v hodnote okolo 500.000 korun.
Oberon tady v Chicagu pouzivaji alternativni lecebny kde se mi znami okamzite zbavili takovych zalezitosti jako alergie nebo zavislosti na koureni.. dalo by se zjednodusene rict preprogramovanim mozku. A kdyz rikam okamzite tak to tak i myslim.
Co se tyka druhe masinky "Life" tak tu jsem chtel prostudovat i ze stranky co softverove nabizi. Z jejich vebu jsem si stahnul demoverzi tohoto diagnosticko - terapeutickeho programu a podrzte se co jsem tam nenasel !
V databazi tohoto softveru je jak NF1 tak NF2 ! S tim, ze software dokaze nemoc nejenze diagnostikovat ale aplikovat na ni energeticke terapie.
Tak co myslite, nestoji tohle za vyzkouseni??
Oba pristroje funguji v Qantovem energetickem a informacnim poli. Klasicka alopaticka medicina (pilulky,ozarovani,operace..) nic takoveho neakceptuje. Mottem alopatiky je: "Co neuzdravis, vyrez !"
Doufam ze ted jsem konecne prolomil barieru "pisne budoucnosti" a "financni dostupnosti" ..cehos se obava Jana2.
Mozna se zase stane to,ze tento prispevek lidi jenom tak prelouskaji a na dnesni dobu tak typicky ignorantsky posmrknou s tim ze si precetli nejaky zajimavy clanek z Vlasty.
Kurnik sopa.. lidi.. zkousejte!

Odkaz na Harmonii v Bystrici:
http://www.harmonie-regencentrum.cz/

Odkaz primo na oba nove pristroje:
http://www.harmonie-regencentrum.cz/novepristroje.htm

..a tady je obrazek databaze programu Life s nemoci NF1/NF2 s chromozomy 17-Q/22-Q :
http://docs.google.com/View?docID=dffk94dp_3r4txqc&revision=_latest

Hanka (So, 7. 4. 2007 - 22:04)

Taky přeji všem hezké prožití Velikonoc. Právě jsem se vrátila z práce, chodím brigádně o víkendech hlídat děti do dětského koutku v obchodním centru, řeknu vám, sice člověk přijde utahaný, ale pohladí vás na duši, když vám několik dětí za den řekne, že se jim tam líbí, že tam rády chodí a dokonce jedna holčička mi sdělila, že byla moc smutná, když jsem tam dlouho nebyla, myslela si, že už tam nepřijdu nikdy. Děti se mě taky ptají, co to mám za nemoc, jsou hrozně upřímné a říkají, že je škoda, že se to nedá léčit.Kéž by jim to zůstalo do dospělosti. Tak vás všechny zdravím a ať potkáte taky tak prima lidičky jako já.

Markéta (So, 7. 4. 2007 - 18:04)

Zdravím opět všechny lidičky.Hlavně bych vám všem popřála krásné velikonoce.Hodně moc lásky,pohody a zdravíčka.Užijte si to.

Silvie (Čt, 5. 4. 2007 - 22:04)

Hochu, to nikdy nepochopíš...Na tebe asi nikdo neleze,viď? Takže závist? A nemusíš mi odpovídat, odpověď znám...Pa

Holky, přestaňme reagovat na zoufalcovi příspěvky..nikam to nevede...jenom mě pořád vrtá hlavou, jak takový člověk vůbec zabrousí na tuhle diskusi pokud nemá tuto nemoc! jak vůbec může vědět přesný název nemoci pokud má k nám takový odpor? To už se bohužel nedozvíme..ach jo, ten ubožák už nenapíše....

Janko, prosím napiš mi jestli jsi něco zkoušela podle těch přeložených článků Libora a Jany2? Děkuji a Krásný velikonoce!!!

Lada (Čt, 5. 4. 2007 - 18:04)

No to je dost že už jsi skončil ubožáku!!!

janka (Čt, 5. 4. 2007 - 17:04)

prave sem sem prisla a co to tu je za cloveka, no to je uplna ubohost, a pro Libora az budes mit zase nejaky prelozeny clanky tak dej vedet ahoj

neurofibromaťák (Čt, 5. 4. 2007 - 16:04)

už sem vážně nepolezu, protože se mi chce z vás zvracet, tak jako s tý holky, a nepochopim to ze má kluka, ja bych na ni nevlezl

Reklama

Přidat komentář