Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Romy (St, 3. 8. 2005 - 07:08)

Dobre rano!Kacko..ty jsi me zase pobavila...musim se vzdy zasmat jak me pekne dostanes:-))Tak tady je ten jidelnicek:SN:kafe,asi 100gr Fitness lupinkuSv:OvofitObed:okurek,2 rajcatka,50gr bal¨kans.syruSv:50g tvrdeho syru, 2 knuspiVec:OvofitA vecer napisu jak jsem dopadla...Kacko muze to tak byt?:-))Ty si Ty hodnoty pocitas na Flore nebo uz je znas nazpamet??Ja se priznam..ze se mi to na te Flore nechce pocitat a ani nemam tolik casu. Ale asi budu muset zacit,abych vedela jestli se vlezu do tech 5000KjHejtmymu na nas nejak zalezi:-))procpak asi??Marti,prosim posli jeste jednou ty fotky!Schranku mam prazdnou tak nevim kde je problem:-(

blueblueblue (St, 3. 8. 2005 - 07:08)

Včera jsme si na véču dala puding z odstředěného mléka, nesladila jsem, nemáte tušení kolik to mělo kj - snědla jsem asi 400 ml.

blueblueblue (St, 3. 8. 2005 - 07:08)

Všem se omlouvám, včera jsem asi nějak ujela. To je asi i proto, že mi doma všichni říkají, že jsem anorektička - no vypadám tak? to jen protože, že se necpu od rána do večera a večer nejím. Nemyslím si, že jsem tlustá, to ne, ale když se na sebe podívám do zrcadla tak mě odpozuje ten rozdíl mezi vypracovným vrchem a špekatým spodkem. Asi tak no.

blueblueblue (St, 3. 8. 2005 - 07:08)

No tak už sis to ověřil tak sbohem! Ale víš co? mě by docela zajímal tvůj názor na mou postavu. Mám doma podobného cvoka tak by mě zajímalo, jak mě vidíš. Někdy si vedle něho připadám méněcenná.Jestli chceš tak napiš mejl. Ale jen za předpokladu, že vše bude v mezích slušnosti.

Hejtmy (St, 3. 8. 2005 - 06:08)

á tomu rozumím... proč sem chodím? připravuju závěrečnou práci pro kurz který jsem absolvoval(je to kurz výživy a osobního trenérství, trenérské školy Petra Stacha) a mám téma cvičení žen. proto mne zajímá, co jíte, jak cvičíte atd. zajímají mne jídelníčky. myslím, že zase tolik nekritizuju, jen říkám, že pokud chcete kvalitně zeštíhlet, musíte holt něco omezit. taky nejím šešt potravin denně. Ditetu už dávno nedržím, takže si můžu v podstatě dopřát co chci a netloustnu. jen jsem si chtěl ověřit některé skutečnosti a ty jsem si ověřil...

Kačka (Út, 2. 8. 2005 - 23:08)

Hezký večer (ráno) všem,Jani díky za zastání, je to furt o tom samém. Hejtmy Ty máš svůj názor na dietu, která Ti pomohla, my ti děkujeme, že jsi nám ho sdělil, ale víc nám nemůžeš dát a už mě štve, že se nám snažíš dávat najevo, že jsme blbé (možná jen můj pocit). Já prostě nechci zabřednout u šesti potravin a furt je střídat, to neuspokojuje žádnou z nás. Jooo a tečka. Nechci se o tom dál dohadovat.A mě ani tak nepomáhají ty krémy (psala jsem, že kupuju to nejlevnější), ale hlavně to masírování. Říká se, že s celulitidou nic nenaděláme, ale mě se zlepšila o dost. Jen to chce pravidelnost, mažu se už hodně dlouho.Blue, jsi štíhlá a hezká holka. Chápu, že se třeba cítíš jinak, ale zkus si to jen trochu připustit ! Jsme rády, že tu jsi a pokud se budeš cítit lépe, pomůžem Ti shodit i ty zbývající dvě kilča (myslím, že dvě, vid?), ale fakt to nepotřebuješ. Hlavně žádný depky joo?Jinak jsem vydržela do večera bez hříchu, ale byl to krutý boj. Asi mi řádí hormony, protože takové chuťe jsem neměla hodně dlouho.Na zítra plánuju:SN. ovesné vločky 40g, ostružiny 100g, lžička meduOB. zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (brambory 100g, kuřecí maso 100g, eidam s bílým jogurtem 50g), hlávkový salát 100gSV. během celého odp. - meloun 300g, kysaný nápoj s vlákninou 250mlVE. 150g cottage, 60g žitný chleba, 150g okurkaII.VE kysaný nápoj s vlákninou 250mlcca 5000 KJRomy, inspiruj se !! :-)) Vždyť je to samá dobrota. Jsem zvědavá, co nám sem zítra naťukáš. Chtěla jsi dolů rychle dvě kila, tak koukej začít :-)

Jana (Út, 2. 8. 2005 - 22:08)

No a přeji dobrou noc :o)

Jana (Út, 2. 8. 2005 - 22:08)

A nevím jak holky, ale já se krémem mažu také, ale je mi jasné, že se tím tělo nezpevní, mažu se proto, aby pleť byla jemná a je to znát.

Jana (Út, 2. 8. 2005 - 22:08)

To vím, že svaly váží víc než tuk, sleduju na váze spíš % tuku a měřím míry..Jen nechápu, proč máš pořád pocit, že tady nic neděláme. Ale s tím nic neudělám, je to tvůj názor :o)Vychrtlinám se rozhodně podobat nechci, potřebuji ta poslední tři kila dolů a zpevnit tělo (to hlavně), na čemž pracuju.. A tahle diskuze tu, myslím, bude i potom, co všechny tak nějak dospějeme do "cíle", jsou tu opravdu fajn holky..

Hejtmy (Út, 2. 8. 2005 - 22:08)

Jano pokud je to tedy tak jak to píšeš, co tě tedy trápí? To se chceš vyrovnat ťem vychrtlinám na molech.... ? proč tady ta diskuze teda je?

Hejtmy (Út, 2. 8. 2005 - 22:08)

čistě ze zájmu.... pokud mi chcete poslat nějaký fotky budu rád, alespoň posoudím:-). Mimo jiné hlavně mi jde o tu syrovátku. Já můžu mít názor jaký chci a stejně mě nikdo z vás brát nebude. takže to je vlastně jedno. Nevytahuju se jen myslím, že pokud chce mít člověk vysněné linie, musí pro to SKUTEČNĚ něco udělat. ještě jedna věc. Váha může být někdy velmi zavádějící. nejdůležitější je pohled do zrcadla. Teď se mi stalo, že jsem u metra potkal takový dva lidi a nechal se od nich změřit takovým tím přístrojem. nahlásil jsem výšku(177,5) váhu(81) a oni mne změřili a: "pane vy musíte zhubnout, máte nadváhu." No a já jsem jim ukázal své břišní svaly a odešel jsem. Asi nepochopili, že svaly jsou těžší než tuk. To se nevytahuju jak jsem dobrej, jen jsem chtělnázroně říct, že vážení nemusí být vždy to nejlepší. A pokud některá z vás má takovou tu postavu přesýpacích hodin(větší prsa, úzký bok, a krásný klidně i trochu větší zadeček) tak nemá cenu hubnout. protože to je to nejhezčí co může žena mít. Jinak nevím jestli syrovátka zlepší pleť. Jsem k tomu skeptický. stehně jako ke krémům na hubnutí a na zpevnění atd. Pardon nějak jsem se rozepsal.

Jana (Út, 2. 8. 2005 - 21:08)

Hejtmy, můžeš mi říct, proč sem tedy chodíš a čteš to?? A co tu podle tebe máme psát? Úbytek 5 kilo za týden?? Mně zbývají např. už jen tři kila a i teď mám do nějaké tlusťošky daleko.Promiň, ale kdybys viděl holky na fotkách, tak by ti asi sklaplo. A že se ti povedlo zhubnout nějakých 12 kilo? No, chvalitebné, mně se ale zase nikdy nepovedlo se na 12 kilo nadváhy "nažrat", takže jsem v poho.Ostatním se omlouvám.

Hejtmy (Út, 2. 8. 2005 - 21:08)

No já to tady celou dobu pozoruju a musím říct, jak jsem uvedl minule... jako vždy žádná změna.... sorry. Jen se chci zeptat(nic nekritizuji:-) kde martina sehnala onu syrovátku a docela by mě zajímalo jaké jsou na tom přebalu hodnoty....čili kolik bílkovin a kolik sacharidů.... díky

Romy (Út, 2. 8. 2005 - 19:08)

Tak jsem vydrzela a uz nic nepozrela:-)Kacko,ja vim:-(neposloucham...ale nee ,ze bych nechtela..to nejak samo:-)Blue...ja o sobe nerikam,ze jsem tlusta,jen potrebuji dat dolu par kilo co jsem za posledni rok nabrala,abych to byla zase ja a citila se dobre!!Tady totiz neni tlusty nikdo¨..myslim v tehle diskuzi..jen se chceme naucit zdrave jist,neprejidat a zbavit se nejakeho toho prebytecneho kilca.Vubec se nepodcenuj a hlavne se moc nepozoruj.,.to je nejhorsi,to znam..Marti,me nic neprislo..mas spravne adresu??Rommy8"seznam.cz

Martina (Út, 2. 8. 2005 - 15:08)

Blue Jana ma pravdu, to ti mame lhat, nebo proc si to myslis? proc jsi k sobe tak kriticka......podivej se na me a pak si mysli ze jsi tlusta!!!!!!

Jana (Út, 2. 8. 2005 - 15:08)

Blue?? Já jen říkám pravdivě svůj názor. To Ti mám říct, že jsi tlustá jako velryba, když si to nemyslím? Možná bude problém v tom, jak se vidíš ty sama. Jsi k sobě příliš kritická..

blueblueblue (Út, 2. 8. 2005 - 15:08)

Holky jsem na vás naštvaná, tvrdíte mi, že jsem v poho, že nepotřebuju hubnout - jako by jste mě v těch plavkách neviděli - hrůza!!!!!Připadá mi, jako by jste mě tady nechtěli - že jsem na vás moc hubená. Vždyť Rommy je ještě hubenější.

Jana (Út, 2. 8. 2005 - 15:08)

Martino, to vydržííííš, budu na tebe myslet :o) A nebudou tam nějaké studené mísy? To je ideální řešení, člověk si může vzít kousek sýra, zeleninu, aniž by musel jíst veku atp. Já je vždycky pro návštěvy dělám :o)Pádím dom, mějte se krásně :o)

Martina (Út, 2. 8. 2005 - 15:08)

jani dekujeme, o neco podobneho co si psala se snazime, nekdo ma vetsi nekdo mensi vysledky, ale tak nejak to jde :o) ale dekujeme.Holky ja jdu dneska na kolaudaci bytecku kamaradky....a budou tam chlebicky!!!!! snad se udrzim a dam si jen sklenku bileho vina :o)))

Jana (Út, 2. 8. 2005 - 14:08)

jani, my všechny zásady o hubnutí známe :o)) Díky za povzbuzení :o)

Reklama

Přidat komentář